Sivut

maanantai 10. helmikuuta 2020

Rakenna & Sisusta messuilla

Sain viikonlopulla mahdollisuuden käydä Turun Rakenna & Sisusta- messuilla.


Messujen sisältöä

Messuilla oli esillä eri talonvalmistajia, huonekaluvalmistajia ja myyjiä, remonttipalveluiden tarjoajia ja muuta rakentamiseen ja sisustamiseen liittyvää. Lisäksi messualuella oli messutalo, jossa oli esillä kivasti laitettu esille eri valmistajien tuotteita.
Tämä upea kylpyhuone/ saunaosasto oli Cariitin. Tässä osastossa oli hienosti käytetty valoja ja materiaaleja hyödyksi. Tunnelma oli spamaisen kodikas.


Noblessa oli esittelemässä keittiöitä ja keittiöratkaisuja.K-Raudan osastolla sai rakentaa oman tunnelmakartan osastolla olevista materiaaleista.  Oli kiva päästä luomaan jotain kivaa erilaisista materiaaleista.


Timberwase ei petä koskaan, joten ei tänäkään vuonna.Messutalo

Messutalo oli toteutettu yhteistyössä monen eri yrityksen kesken. Messutalossa mukana mm. Stark, Elämyspuu, Siparila, Timberwase, Raseko, Keittiömaailma Turku, AEG, Sarokas, Virtasen maalitehdas, Mulperipuu, Anno Collection, Kotilaituri.


Sisustusmaailman pinnalla pysyy vieläkin luonnonmateriaalit ja värit mm. beige, ruskea, musta, vihreä ja kuivakukat sekä heinät.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakenna & Sisusta messuilla

Sain viikonlopulla mahdollisuuden käydä Turun Rakenna & Sisusta- messuilla. Messujen sisältöä Messuilla oli esillä eri talonvalmist...