Sivut

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Työharjoittelu värisilmässä

Kuluvan viikon maanantaina meillä alkoi ensimmäinen työharjoittelu.
Sain harjoittelupaikan Loimaan värisilmästä. Värisilmä on yrittäjävetoinen rautakaupan ja maalikaupan sekoitus. Työporukka on mukava ja hyvin tiivis. Samassa yhteydessä toimii myös HT-asennus ja Hanakat.
Ensimmäisessä harjoittelussa avainasemassa ovat asiakaspalvelu, myyntityö ja materiaalioppi.


Ensimmäiset päivät menivät tutustuessa liikkeeseen. Tuotteita on paljon aina tapeteista ja maaleista, lattiamateriaaleihin ja laattoihin.
Sain kuitenkin heti tarttua toimeen ja piirtää rakenteilla olevasta vessasta leikkauskuva ehdotuksia. 







Uusia tapettimalleja laitoin esille ja vanhoja malleja siirrettiin pois uusien tieltä.
Isokuvioiset ja näyttävät tapetit ovat tulleet taas takaisin. Niitä saa nyt kaikissa väreissä ja monessa hintaluokassa. Tapeteissa on perhosia, kukkia ja suuria kuvioita hehkuvissa väreissä.











Joulun lähestyessä liikkeessä aletaan valmistautua myös joulustailaamiseen. Laatikoiden paketoiminen oli yksi siihen liittyvistä projekteista. Ne päällystettiin yllätysyllätys tapeteilla. 





Värisilmässä on tulossa suuria muutoksia. Värisilmän toiminta tulee siirtymään rakennuksen toiseen päähän harjoitteluni toisella viikolla. Suurta urakkaa silmällä pitäen on jo tällä viikolla lastattu maaleja lavoille siirtoa ajatellen.

Myös uusi näyteikkuna tulee värisilmälle käyttöön ja sitä sain suunnittella ja piirtää leikkauskuvien avulla.












Tosi nopeasti meni ensimmäinen viikko harjoittelussa. Kiva oli palvella asiakkaita, pohtia heidän sisustusratkaisuja,käyttää maalikonetta ja päästä tutustumaan koko liikkeen toimintaan.

Uutta viikkoa kohti! 

-Hanna-






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakenna & Sisusta messuilla

Sain viikonlopulla mahdollisuuden käydä Turun Rakenna & Sisusta- messuilla. Messujen sisältöä Messuilla oli esillä eri talonvalmist...