Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Materiaalien valinta ja yhdistäminen kokonaisuudeksi

Parasta sisustusuunnittelijan työssä on erilaisten sävyjen ja muotojen yhdistäminen yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi! 

Kesän olen Loimaan Värisilmässä oppisopimussopimuksella töissä. Teen töitä sisustusuunnittelijana, mutta samalla myös myyntityötä. Sekoitan maaleja, etsin oikeita sävyjä ja valitsen asiakkaan kanssa erilaisia materiaaleja.

Asiakas ja hänen toiveiden toteutuminen on ehdottomasti työn suola. 

Välillä on mukava huomata miten asiakkaasta voi nähdä pukeutumisesta ja tyylistä millaista sisustusfilosofiaa ja värimaailmaa juuri hän toivoo.


Yhdessä asiakkaan kanssa lähdetään etsimään juuri hänelle sopivaa ratkaisua. Asiakkaalla saattaa liikeeseen tullessa olla mielessä jo esimerkiksi netin kautta valittu tapetti tai useampi. 

Mielipide tapeteista saattaa kuitenkin muuttua kun sen näkee oikeana tapettina. Tapetin pinta voikin olla erilainen tai tapetin sävy vääristyä kuvassa.


Jos tilassa tapetoidaan vain esim. yksi tai kaksi seinää voidaan muihin seiniin valita tapetin kuviosta sopiva maalinsävy tai käyttää tapetin pohjaväriä.


Näin saadaan tilaan yhtenäiset värit ja sävyt.


Tapetti ja värimaailma on hyvä valita niin, että jos näkee useamman huoneen samasta kohdasta sopii näiden huoneiden värit ja tapetit myös keskenään yhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakenna & Sisusta messuilla

Sain viikonlopulla mahdollisuuden käydä Turun Rakenna & Sisusta- messuilla. Messujen sisältöä Messuilla oli esillä eri talonvalmist...